uitnodiging 2011 Skibeer in Ischgl

Dag Skiberen,
 
Op www.skibeer.com zijn nieuwe ontwikkelingen te zien: we zijn druk bezig met Skibeer 2011. Dat levert medio 2011 een mooie Skibeer Hoeve op 😉 Daarnaast willen we natuurlijk genieten van mooie door de zon beschenen en besneeuwde bergen. De week van zaterdag 22 januari – zaterdag 29 januari 2011 bezoekt Skibeer Ischgl in Oostenrijk. Gezien de gewisselde wensen maken we het dit jaar makkelijker om ook korter dan de hele vakantie te blijven. Kinderen zijn van harte welkom om mee te gaan. Juno en Elin gaan waarschijnlijk niet mee. Natuurlijk zoeken we weer een mooi passend verblijf voor een goede prijs. Voor impressies zie de site/de rest van Internet. Graag horen we of je mee wil gaan en wie je meeneemt. 
 
14 oktober willen we voor de dan bekende groep een keuze maken uit alle mogelijke verblijfslocaties. Laat aub voor de 14e weten hoe je tegenover deze Skibeer staat.
 
Wij hebben er zin in!
 
groeten,
Erik, Dianne en Igor 

About the Author

Zo gek van skiën met vrienden, dat hij deze passie met iedereen deelt.