Kosten Ischgl

kosten van de reisNatuurlijk zijn er kosten verbonden aan de Skibeer reis naar Ischgl. Allereerst, is er een divers aantal reisdagen. De meeste Skiberen blijven de hele week (zaterdag – zaterdag), sommigen 3 nachten en sommigen nog korter. Een hele week kost 670 euro en daarbij is inbegrepen:

  • Pré-Après Ski
  • 7 overnachtingen in het appartement met schoonmaak
  • 7 maal ontbijt en diner (zelf bereiden!) in het appartement (natuurlijk is dit een inschatting en zullen uiteindelijk de uitgaves van een ieder verwerkt worden, om dit eerlijk te verdelen)
  • 6 daagse skipas
  • linnengoed
  • Skibeer gadget
  • Après-Après-Ski

Zoals hierboven gemeld: uiteindelijk maken we na de skivakantie de balans op en presenteren de eindafrekening en storten eventueel te veel betaalde terug.

Voor Skiberen die 3 nachten blijven gaat er circa 140 euro voor het appartement af en voor een 4 daagse skipas circa 56 euro. Eten berekenen we achteraf en zal dus voor deze Skiberen ook minder zijn. Alle appartementen zijn voor de hele week gehuurd. Het verdelen van de kosten van deze appartementen hebben we zo eerlijk mogelijk gedaan: 50€ basiskosten + evenredige verdeling van de kosten over de gebruikte nachten.

Zoals gezegd, deze accomodatie is geboekt en moet in de 1e week van december betaald worden. Daarom aan alle Skiberen 2011 de vraag om voor 7 december het bedrag over te maken op ING rekening(voormalig Postbank): 5235533, tnv Igor Martin – Inzake vakantie, Eindhoven.