2000 Les Deux Alpes

2000 Les Deux Alpes

Het moge duidelijk zijn dat na deze reis, het organiseren van wederom een ski-trip in het volgende jaar voor de hand liggend was. Plaats van bestemming in het nieuwe millenium: Les 2 Alpes. Omdat ook deze trip nog met een studentenbudget gefinancieerd moest worden, kwamen we met een groep van 23 ski-liefhebbers in wel heel erg kleine en sober ingerichte appartementjes terecht. Dit leidde o.a. tot geklaag over stinkende afvalemmers en door het bed zakkende vrijgezellen/stelletjes. Maar ook kon iedereen voor de eerste keer Jochen`s `Feuerzangenbowle` van heel dicht bij meemaken! En verder waren er natuurlijk nog enkele gevallen van hoogteziekte op de eerste dag, onze `eigen` apres-ski-kroeg Revue – op minder dan kruipafstand, nachtelijke indringers, skileraren die van de zwarte piste af gaan met beginnersklasjes wanneer hun skistokken en humeur te veel te lijden hebben, en tenslotte Igor, waar had jij deze keer last van?

ski ber(inn)en les deux alpes 2000

Patrick Vestjens
Roy Willemen
Annette van Herpen
Niek Verbeek
Smita Sen Gupta
Iemy Brand
Jochen Lffler
Julie Janssen
Michiel van der Vight
Pieter Nuiten
Igor Martin
Arina Crielaard
Christel van Leeuwen
Harm van der Heijden
Hugo de Jong
Jeroen Gerritsen
Jeroen Jonkers
Louis Selen
M. P. de Jong
Martina Bader
Martine Wolbers
Roel Bosch
Sandra Bleijenberg