2001 Belle Plagne

2001

Omdat daarna ondertussen deze succesformule toch wel een keer aan een revisie toe was, werd besloten om de opzet lichtelijk te wijzigen. Met die kleine appartementjes van Les 2 Alpes konden we niet nog een keer aankomen, dus werd er besloten om voor de vierde ski-reis een aantal chalets te huren in Belle Plagne voor de alweer 29 mensen die dit jaar meewilden. En als je dan toch decadent bezig bent: hup, doet u er ook maar enkele prive-koks bij (Ellis en Willem)! Omdat een hecht saamhorigheidsgevoel bij zo`n grote groep mensen wel eens moeilijk te bewerkstelligen zou kunnen zijn, is toen (pas) voor het eerst de Ski-Beer ten tonele gevoerd, de verwoording van alle elementen die een ski-vakantie volgens ons tot een succes maken: sport, ontspannig, lol en vooral ook niet te bang zijn. Mede daardoor werd ook deze reis weer een succes met de leukste ski-lessen ooit, de oprichting van een off-piste-klasje, bevriezingsverschijnselen in de woonkamer, wederom een grootse `Feuerzangenbowle`, nachtelijke slee-avonturen, de ontdekking van het carve-skieen, openbare balkons…, het nimmer aflatende gedonder met het opruimen van de appartementen, en de Ski-Beer-trui. Verder besloot Igor het dit keer wat rustiger aan te doen (arm uit de kom), en daarvoor in de plaats had Jeroen maar eens onderzocht wat de meest waarschijnlijke plaats is voor een holle duim om te breken.

Naam – Beren naam
 
 
Igor Martin – Grote Beer; Ski Beer
Louis Selen – Bier Beer; Ski Beer II
Sandra Bleijenberg – Mama Beer
Roel Bosch – Goeie Beer
Iemy Brand – Lol Beer
Seth Brussaard – Beer
Arina Crielaard – Beer
Ilse Engelen – Bange Beer
Addo Hammen – Bel Beer
Bart Hartgers – Bart Beer
Harm van der Heijden – Swing Beer
Erik Janssen – Knutsel Beer
Julie Janssen – Beer
Hugo de Jong – Bril Beer
Jeroen Jonkers – Duim Beer
Christel van Leeuwen – Beer
Erik van Lieshout – Papa Beer
Jochen Loeffler – Feuersang Beer
Teun van Moorsel – Beer
Nino Mushkudiani – Beer
Pieter Nuiten – Broer Beer
Roger Peeters – Stunt Beer
Hendriena Ritsema – Boekel Beer
Rene Severens – Rn Beer
Marieke Thuis – Slaap Beer
Niek Verbeek – P Beer
Klaas Jan Wierda – Salsa Beer
Roy Willemen – Scheur Beer
Martine Wolbers – Routine Beer