Nieuwe Skibaerchen!

Elin en Mette hebben zin in de skiles!
Elin en Mette hebben zin in de skiles!

door de draaibeugel de piste op...
door de draaibeugel de piste op…

volledig onzuivere foto, maar wel de eerste stapjes
volledig onzuivere foto, maar wel de eerste stapjes

Nieuwe skibaerchen!
Mette en Elin hebben gisteren hun eerste meters in de sneeuw geskied. Gaan liggen vonden ze het mooist. Al glijdend hadden ze tijd om te zwaaien en ze lachten de hele tijd. Juf Kelly hielp ze zo goed, dat het eerste dat ze vroegen was: mogen we nog een keer skiën? Met nog geen 3 jaar op de teller mogen ze komend jaar nog vaker oefenen bij Montana. Eens kijken of ze het daarna in Neukirchen am Grossvenediger ook zo leuk vinden.

Elin vond 1e skiles leuk en vraagt "mag ik nog een keer skiën?"
Elin vond 1e skiles leuk en vraagt “mag ik nog een keer skiën?”